Program osposobljava polaznike za izvršavanje poslova prema nalogu, obavljanje pripremnih i završnih radova, prezentiranje i dekoriranje pića, rukovanje aparatima i sitnim inventarom, primjenu pravila bontona u poslovnoj komunikaciji, održavanje urednosti i čistoće pribora, posuđa, opreme i uređaja u ugostiteljskim prostorijama…
Teorijski dio nastave možete pratiti online ili uživo u prostorijama škole Dante (Korzo 35), dok se učenje temeljeno na radu odvija kod poslodavca.
Nakon položene završne provjere polaznici dobivaju Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.
Početak nastave
Veljača 2025.
Trajanje programa
100 sati
Raspored
Četvrtak: 16.00 – 18.00
Petak: 16.30 – 19.30
Subota: 9.00 – 12.45
Oblik nastave
Teme
Kompetencije koje ćete steći
Svakom polazniku nakon uspješno završene provjere izdaje se Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Poslužitelj hrane i pića koje se upisuje u e-radnu knjižicu.
Cijena programa
Osoba može upisati program uz plaćanje ili besplatno ako zadovoljava uvjete za besplatnu edukaciju putem HZZ vaučera.
Od 1. travnja 2022. sve zaposlene i nezaposlene osobe mogu se prijaviti i dobiti svoj vaučer koji će moći iskoristiti za upis u neki od programa u našoj Ustanovi (u suradnji s HZZ-om i Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH).